Dan Balan – Funny Love (Official Video)

Dan Balan – Funny Love (Official Video)

Dan Balan lanseaza probabil cel mai incendiar clip al anului, pentru single-ul sau “Funny Love”.
“Am lucrat minutios la fiecare sample, totul conteaza pentru un sunet final calitativ: tobele au fost inregistrate in mai multe studiouri, pana sa ajung la un sound satisfacator, bass chitaristul a fost selectat din mai multi instrumentisti din New York, iar vocea feminina am ales-o dupa mai multe casting-uri organizate in Suedia, Irlanda si SUA”, a povestit Dan Balan.
Pentru videoclip a fost construit un bazin special, iar in productie au mai intrat 300 de kg de bagaje aduse de stilistul James Knox din New York, un teren de fotbal, 13 modele si 16 dansatoare, dar si 120 de costume. Au fost necesare 4 luni pentru a le crea pe toate.
“De un an si jumatate nu am lansat nimic. Am stat la Londra si am lucrat in studio la noul material discografic. ‘Mie imi place sa ma reinventez mereu, asa ca am experimentat mai multe genuri si directii muzicale, pana am ajuns la un rezultat care sa ma multumeasca. Asa a luat nastere ‘Funny love’”, a explicat artistul.
Dan Balan a vorbit si despre revenirea in tara: “Mi-e dor de publicul din Romania, abia astept sa lansez piesa si sa avem astfel ocazia sa ne revedem in concerte”, a mai spus Dan Balan.