R.A.C.L.A. feat. Anda Adam – Nu te-am uitat (Official Video)

R.A.C.L.A. feat. Anda Adam – Nu te-am uitat (Official Video)

R.A.C.L.A. și Anda Adam lansează azi “Nu te-am uitat”, o continuarea poveştii piesei “Nu mă uita”, lansată în 1999.
Dacă nu ai memorie prea bună sau te-a lăsat rece în 99 piesa, “Nu mă uita” a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcând startul carierei muzicale pentru Anda Adam și a fost una dintre cele mai ascultate piese hip-hop românești scrise vreodată.
După ce anul trecut Anda Adam și Rimaru au deschis Romanian Music Awards cu “Nu mă uita”, s-au gândit să-și surprindă fanii cu o continuare a poveștii originale, la nu mai puțin de 16 ani distanță.
“Odată cu maturizarea personajelor și a noastră ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production împreună cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastră a fost încununată de un film de excepție realizat de Alex Ceaușu, căruia proiectul i-a plăcut din prima clipă”, a declarat Rimaru.
„Sunt bucuroasă că dupa 16 ani cântăm iar în această formulă. Într-o dimineață am găsit un mesaj de la Rimaru, că are o piesă pe care vrea să colaborăm. Mi-a plăcut foarte tare ideea și abia așteptam să aud melodia. Încă de la prima ascultare am știut că este piesa perfectă pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A. Le mulțumim băieților de la Rapin’ On pentru această producție care este continuarea perfectă a piesei “Nu mă uita” și sunt convinsă că va ajunge direct la inimile celor care vor da play”, a spus Anda Adam.
“Filmările au durat 3 zile și au implicat numeroase locații, urmăriri cu mașini, scene de luptă și o răpire, metacarpiene strivite în pereți. Vreau să spun un sincer „mulțumesc!” din partea mea pentru Dana Adam de la MediaPro Music, care a crezut de la bun început în acest proiect”, a mai spus Rimaru.