LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn – Africa (Official Music Video)

LLP & Emil Lassaria feat. Caitlyn – Africa (Official Music Video)

LLP, Emil Lassaria si Caitlyn incearca sa ne scoata din amorteala de iarna cu un nou single – Africa. Noul videoclip de imagine e plin de culoare, iar piesa pare potrivita sa intre in playlisturile de club si nu numai.
Uluitoare si incarcata de exotism, „Africa” ni se dezvaluie acum si printr-un nou single care e pregatit sa ia cu asalt cluburile de preutindeni. DJ LLP, Emil Lassaria si Caitlyn ne ofera, pentru inceput de an, o piesa perfecta pentru a indeparta fiorii recii si a-i inlocui cu un val de caldura emanat de puterea unui hit de vara, menit sa ne incinga imaginatia asemenea unei Fata Morgana.
Ritmul puternic si ademenitor are puterea de a ne transpune intr-o lume mult diferita fata de a noastra si de a ne infuza starea de spirit cu un vibe energic si senzual, antrenandu-ne inca de pe acum pentru noptile de dans petrecute pe plaja.
„Africa” este primul single lansat din 2016 lansat de DJ LLP dupa succesul inregistrat cu precendentul, „Bounce”. Pentru DJ Emil Lassaria si Caitlyn aceasta nu era prima colaborare, cei doi artisti oferindu-ne pana acum piese de neuitat ca „El Calor”, „tu Amor”, „Serenata” sau „Guantanamera”, dar si un album EDM lansat in 2014.
Sursa Yabbmusic.ro