Irina Rimes – Visele (Videoclip Oficial)

Irina Rimes – Visele (Videoclip Oficial)

Dupa ce a ajuns in finala show-ului de talente “Fabrica de staruri”(Republica Moldova), Irina Rimes a reusit sa fie remarcata de catre producatorii din Romania si astfel sa semneze cu cei de la Quantum Music, casa de productie careia i-a pus bazele cantareata Raluka.
Despre single-ul “Visele” si despre ce anume o inspira pe Irina Rimes sa fie artistul care compune, canta, produce, aceasta declara: “Dupa lungi asteptari, visele se împlinesc. Am reusit sa scriu aceasta piesa intr-o seara de totala inspiratie, impreuna cu Andi Banica si Zagga (Alex Antonescu). A urmat clipul, regizat de Roman Burlaca, unul dintre cei mai talentati oameni pe care i-am cunoscut vreodata. La filmari, Roman mi-a spus :”Fii cosmos!”. Si eu am inteles ce trebuie s? fac. A sunat ciudat dar este cuvantul perfect pentru a descrie acest videoclip ca si stare. Este un cosmos in care ea se viseaza cu el si culorile incep sa curga din ei in momentul in care se ating. Este un film, un rod al imaginatiei, mai mult o stare decat o poveste. Multumesc Quantum Music (echipa si familia mea), si Raluka (eroina mea).”
“Un artist complet, un compozitor de exceptie, o prietena si un om foarte bun. Timbrul ei special iti capteaza atentia din primele secunde de cand o auzi“,declara Raluka.

In clipul “Visele”, regizat de Roman Burlaca, artista scoate in evidenta, prin atitudinea ei, o serie de emotii si stari care contureaza perfect mesajul piesei cu ceea ce urmeaza a transmite in continuare, in cariera ei: curajul de a lupta pentru ca VISELE se indeplinesc atunci cand nu renunti sa ti le doresti. Irina Rimes a colaborat ca si compozitor si la single-ul Ralukai, Ieri Erai. Piesa “Visele” este compusa de Irina Rimes si Andi Banica, iar productia muzicala este semnata de Seek Music – Zagga, Luk-Beats (productiile pentru “Pe Aripi de Vant”- Delia, “Falava” – Andra, “Ingerii au demonii lor” – Dan Bitman, Raluka -“Ieri Erai”, Antonia – “Gresesc”, “Save Me” – Listen Bee, piesa ce a luat disc de platina in Suedia).